loading

Ønsker du en stor musemåtte eller en kæmpemusemåtte?

Vi hos Foxgaming elsker det unikke og ekstraordinære, derfor har vi også på vildeste vis rykket grænserne for hvad en stor musemåtte er. Det som man i dag betragter som en stor gamer musemåtte er måtter ligesom vores model Ultrawide i størrelsen 90 cm x 40 cm eller deromkring. Men det er slet ikke nok for os, så derfor har du nu muligheden for at købe en kæmpe musemåtte som måler 1 meter x 2 meter. Ja, her måler vi i meter og ikke cm. Foxtreme som musemåtte hedder, er Danmarks største musemåtte og giver dig mulighed for at få hele dit skrivebord dækket og så garantere vi at du aldrig mere vil opleve at musen ryger ud over musemåtten når du sidder og gamer.

Kæmpe musemåtte i højeste kvalitet

Den er selvfølgelige lavet i høj kvalitet så du får en meget stor gamer musemåtte som stadig sikre dig høj nøjagtighed og kan bruges med enhver gamer mus. Med en underside i non-slip gummi vil den blive hvor du har lagt, selvom du rykker musen eller tastaturet.

Dette er musemåtten for dig hvor stort bare ikke er stort nok! Hvis den er lidt for stor til dig så se også vores andet udvalg af foxgaming musemåtter man selv kan designe.

Kæmpe musemåtte

Foxtreme

  • Måler 1m x 2m
  • Tykkelse (0,2mm)
  • Non-slip gummi giver ekstra skridsikker musemåtte
  • Printet på slidstærk neopren gummi
  • Kan tøres af med en klud
750,- kr. eksklusiv fragt

Ligesom vores andre modeller af musemåtter fra foxgaming har du også mulighed for design Foxtreme musemåtte med dit eget billede eller logo. Da musemåtter er så stor som den er, sætter det dog nogle krav til de billeder man bruger og deres opløsning. Så for at designe sin egen Foxtreme musemåtte skal billederne være i meget høj opløsning.

Hvis du ikke allerede har købt Foxtreme mussemåtten, så har mulighed for at følge os på vores Facebook side og følge med i hvornår vi er til events næste gang så du har mulighed for at se Danmarks største musemåtte.